OVER HESSELBERTH


Initiatief
Hesselberth-Makelaars is een initiatief van Peter Hesselberth. De heer Hesselberth was tot eind 1997 directeur van een groot makelaarskantoor in Zuid Nederland. Werkte vervolgens 7 jaren voor Ahold Vastgoed bv te Zaandam, waarin hij de volgende functies bekleedde:

  • Prospector
  • Acquisiteur
  • Assetmanager
De heer Hesselberth werd in 1995 beëdigd als makelaar in onroerende zaken en volgde de Master of Real Estate opleiding aan de Technische Universiteit te Eindhoven. In 2004 werd de heer Hesselberth gecertificeerd als makelaar en taxateur.

Specialisatie en marktpositie
Hesselberth Makelaars is een ambitieuze onderneming op het gebied van supermarktvastgoed. De onderneming is opgericht in 2004 door Peter Hesselberth. In haar bestaan heeft het kantoor een herkenbare positie verworven. Vanuit het kantoor in Kaatsheuvel wordt vanuit een gedreven en resultaat gerichte aanpak voor een groeiend aantal opdrachtgevers actief de markt bediend. De onderneming onderscheidt zich door te specialiseren op twee terreinen, deze zijn:

  • Supermarkt vastgoed
  • Supermarkt beleggingen
Met een actieve en marktgerichte houding in combinatie met een professionele benadering zijn wij in staat voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden.

Missie
Hesselberth Makelaars stelt zich ten doel de verschillende vastgoedbehoeftes van haar opdrachtgevers optimaal te bedienen op basis van een vooraf gesteld doel door inzet van vastgoed– en retailkennis.

LOGO_Hesselberth_WAALWIJK_KAATSHEUVEL


Stuur een bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    nrw vastgoedcert_logo_hesselberth-e1431904951396 logo_supermarktondernemer