Herontwikkeling Albert Heijn, Anthon van der Horstlaan 2 te Bunschoten

Hesselberth Makelaars begeleidt particulier belegger bij verkoop supermarkt en dagwinkels
Hesselberth Makelaars begeleidt een particulier belegger bij de verkoop van een Vomar supermarkt en diverse dagwinkels in Haarlem
7 augustus 2023
Albert Heijn in Bunschoten

Recentelijk hebben wij namens de AH-ondernemers gebroeders Zoetelief de onherroepelijke omgevingsvergunning verkregen ten behoeve van de uitbreiding en optimalisatie van de Albert Heijn gelegen aan de Anton van de Horstlaan te Bunschoten. De planvorming en het vergunningstraject is in samenspraak met de gemeente, de gebroeders Zoetelief en Projecter succesvol tot stand gekomen.

Het is een uitdagend en plezierig herontwikkelingsproces geweest. Door het aankopen van het perceel van het Shell pompstation en de openbare grond wordt het mogelijk om een toekomstbestendige Albert Heijn supermarkt te realiseren.

De bestaande supermarkt wordt met circa 355 m2 uitgebreid. Het parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en uitgebreid tot 70 parkeerplaatsen. De supermarkt wordt uitgebreid met een modern ogende glazen gevel, waarbij ook de zijgevels van het pand een vernieuwd aanzicht krijgen. De parkeerplaats wordt overzichtelijk ingericht voor een optimale en klantvriendelijke bereikbaarheid.
Het betreffende plan zal volgend jaar gerealiseerd gaan worden. Hierdoor ontstaat er een toekomstbestendige supermarkt. Een supermarkt waar de consument op een eenvoudige en plezierige wijze haar boodschappen kan doen.

Als u als supermarktondernemer en of als belegger vergelijkbare kansen ziet om de supermarkt en haar omgeving toekomstbestendig te maken, schroom niet om contact met ons op te nemen!
Wij zijn u graag van dienst!